יבואנית
מאזדה בישראל, חברת דלק מוטורס מחדשת את דגמי החברה המשווקים בישראל אחרי מתיחות פנים שעברו ועם עדכוני מנוע המבטיחים יעילות גדולה יותר. אירוע ההשקה של
מאזדה 2 החדשה היווה במה מוצלחת להציג את
מאזדה 6 ומאזדה CX-5 החדשות שעברו שינויים קלים והגיעו כבר לישראל. בנוסף להשקת הדגמים המחודשים של החברה החברה החלה את ההרשמה לאלו המתעניינים במאזדה MX-5 החדשה שצפויה להגיע בשיא הקיץ.

מאזדה 6 החדשה אחרי מתיחת הפנים
מאזדה 6 חדשה
מכונית המנהלים של החברה עברה עדכון עיצובי קל המוגדר כמתיחת פנים. העדכון העיצובי כולל קווי מתאר חדשים המזכירים יותר את מאזדה 3 המוצלחת. תא הנוסעים שופר וכעת איכות החומרים גבוהה במיוחד וגם מערכת המולטימדיה חודשה והיא מוצעת בעברית. מערכך האבזור עשיר יותר וגם המנועים זכו לחיזוק קל. בגרסת ה 2.0 ההספק כעת הוא 165 כוחות סוס (שיפור של 10 כוחות סוס) ומנוע ה 2.5 ליטר הוא בעל הספק של 192 כוחות סוס (שיפור של 4 כוחות סוס). רמות הגימור והמחירים של הדגם לא השתנו.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את
תקנון האתר
מאזדה CX-5 חדשה
קשה להגיד שניתן לראות בבירור את מתיחת הפנים של
מאזדה CX-5, הדגם זכה לגריל קדמי מעט חזק יותר וקרבי וזהו בסך הכול. גם רכב הפנאי של החברה זכה לשדרוג המנועים והאבזור שופר גם בו. אף על התחרות החזקה בקטגורית הפנאי בישראל דלק מוטורס משאירה את המחירון כפי שהוא וזאת על מנת לשמור על המחירון עבור אלו שרכשו את הדגם לאחרונה.

המיאטה החדשה עם עיצוב חדש ומרשים
מאזדה MX-5
אולי אחת המכוניות הנחשקות של השנים האחרונות עתידה להיכנס לשיווק במלאי מוגבל בישראל.
מאזדה MX-5 תשווק עם מראה קומפקטי, ספורטיבי, מלהיב ושובב והיא צפויה להיות אחת ממכוניות הנישה הנחשקות בישראל. המחיר של הדגם אינו יהיה זול ועתיד לעמוד על כ 235 אלף שקלים. מאזדה החלה בהרשמה של הדגם עבור אלו המתעניינים.