ניסאן X טרייל שווק בעבר בישראל אך בשנים האחרונות הישראלים נאלצים להסתדר ללא מכונית הפנאי הגדולה והאיכותית של החברה. בתערוכת ניו יורק המוצגת בימים אלה הוצג ניסאן X טרייל חדש המוצע עם מערכת היברידית חדשה וחסכונית ביותר. ה X טרייל ההיברידי אינו רק דגם תצוגה אלא צפוי להיכנס כבר בחודש הבא לשיווק בשווקי הרכב של ארצות הברית, אוסטרליה ושווקי רכב נוספים.

ניסאן X טרייל החדש, עכשיו גם היברידי
מערכת הנעה היברידית חדשה לדגם
ניסאן X טרייל ההיברידי החדש יעשה שימוש במנוע 2.0 ליטרים בנזין משופר המסוגל לייצר 147 כוחות סוס, בנוסף, הדגם משלב גם מנוע חשמלי חדש המסוגל לייצר 41 כוחות סוס. מערכת ההנעה ההיברידית של הדגם הפכה להיות הגרסה החזקה ביותר של הדגם. על פי דיווחי ניסאן, ה X טרייל ההיברידי החדש מספק צריכת דלק איכותית במיוחד ומאפשר להשיג 20.6 ק"מ לליטר.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את
תקנון האתר
עיצוב מרהיב ומרשים לדגם
העיצוב החיצוני של ה X טרייל ההיברידי אינו שונה מהגרסה הסטנדרטית של הדגם שהוצגה לפני כשנה וחצי. בשונה מהדגמי ה X טרייל הקודמים, הדור החדש מעניק עיצוב מרהיב מאוד הכולל קווי מתאר מעוגלים ומרשימים במיוחד עם חזית רכב נאה מאוד המיישרת קו עם שאר דגמי ניסאן המשווקים בעולם. גם תא הנוסעים צפוי להישאר זהה לגרסת הבנזין הסטנדרטית.
רכבי הפנאי של ניסאן בישראל
לעת עתה לא ברור מה עתידו של דגם ה X טרייל בישראל, בימים אלה משווקת ניסאן מכוניות פנאי מוצלחות ואיכותיות הכוללות את
ניסאן ג'וק שהגיע לאחרונה בגרסה החדשה ביותר שלו,
ניסאן קשקאי שאף הוא חודש בצורה משמעותית ומרשימה במיוחד וכמובן
ניסאן מורנו שמציע רמה יוקרתית במיוחד עם יכולות נסיעה ברמה גבוהה ואיכותית במיוחד.