יצרנית הרכב היוקרתית
אינפיניטי מתכוננת לתערוכת הרכב הבינלאומית של דטרויט שתפתח לקראת סוף החודש. אחרי חידוש הדגמים של החברה בשנה האחרונה מגיעה עכשיו מכונית חדשה לחלוטין אשר תתחרה מול מכוניות הספורט קופה השונות המשווקות מסביב לעולם וגם בישראל. אינפיניטי Q60 זו מכונית ספורט קופה לארבעה נוסעים אשר תעניק את יכולות ספורטיביות לנהיגה ותחושה צעירה ושובבה. זהו עוד שלב בהתפתחות מותג אינפיניטי אשר יעניק לא רק מכוניות סלון איכותיות אלא גם מכוניות אטרקטיביות מאוד.

אינפיניטי Q60 החדשה
דגם קונספט חדש לאינפיניטי
אינפיניטי Q60 שתוצג בקרוב תהיה גרסת תצוגה או בשפה המקצועית דגם קונספט אשר מדגים את כיוון העיצוב העצידי של דגמי החברה. לא ברור כרגע מה עתיד פיתוח המכונית ומתי מתכננת החברה להכניס את הדגם לפסי הייצור. גם ביחס למכונית תצוגה, אינפיניטי Q60 מרשימה במיוחד ואין ספק שהיא תהווה נקודת עניין מרכזית בתערוכת הרכב הבינלאומית בהמשך החודש.
עיצוב חיצוני מרשים לדגם ספורטיבי
העיצוב החיצוני של איפיניטי Q60 כולל מראה נקי מאוד המשלב אלגנטיות רבה מצד אחד ותחושה דינמית וצעירה מצד שני. חזית הרכב מרשימה מאוד עם גריל קדמי גדול מעוטר בשבכה שחורה מרשימה עם סמל אינפיניטי המוצג בגאון במרכזה. מסגרות הכרום מסביב לגריל הקדמי והפגוש נותן תחושה יוקרתית במיוחד. קווי המתאר לאורך הרכב מרשימים מאוד ותורמים לתחושה הצעירה של הדגם.
תיכנס לשיווק רק ב 2016?
על פי ההערכות השונות אינפיניטי Q60 החדשה תיכנס לשיווק לקראת שנת 2016 ותיכנס לתחרות החזקה מול מכוניות הספורט קופה השונות המשווקות בעולם כמו
ב.אמ.וו סדרה 4 קופה ו
אודי A5. אינפיניטי טרם חשפה את המפרט הטכני של הדגם אך לקראת התערוכה ניתן לשער כי החברה תחשוף יותר מידע על הדגם.