קיה פיקנטו היא מכונית המיני שמצליחה לא רק בישראל בצורה טובה אלא בכל העולם. השוק הקוריאני המקומי זכה להצצה ראשונה של הדגם שנקרא שם קיה מורנינג. למען האמת אין הרבה שינוי בקיה פיקנטו החדשה, המידות נראות אותו הדבר ופרט לפגושים ולחישוקים של הדגם לא נראה כאילו קיה חידשה משהו בעיצוב החיצוני. אז מה כן השתנה? הבטיחות!
הדגם הנוכחי של קיה פיקנטו
הדגם הנוכחי של קיה פיקנטו
7 כריות אוויר לפיקנטו
קיה פיקנטו החדשה שתושק ככל הנראה בתחילת השנה הבאה תשווק עם 7 כריות אוויר, למעשה הפיקנטו תהיה מכונית המיני הראשונה בעולם שנותנת כרית אוויר המעניקה הגנה על הברכיים של הנהג. בנוסף להגנה באמצעות כריות האוויר מוסיפה קיה גם מערכות בקרת יציבות ובלימה משופרות שיביאו את הדגם לבטיחותי הרבה יותר. 
 
מערכות נהיגה שונות בשוק הקוריאני
עם כל התוספות הללו חשוב לציין שישנם הבדלים בין גרסאות הפיקנטו בקוריאה ובישראל. בעוד שאצלנו הדגם כולל רמת גימור ואבזור טובה מאוד ובהחלט מספקת לרכב מיני, הגרסה הקוריאנית משווקת עם תיבת הילוכים רציפה איכותית יותר מהאוטומטית שמשווקת בישראל וגם מערכת עצור וסע המדוממת את המנוע בעת עצירה ומניעה אותו מחדש כאשר אנו מרימים את הרגל מדוושת הבלם. שני האלמנטים הללו מאפשרים לקבל מהפיקנטו צריכת דלק מאוד איכותית של 16.3 ק"מ לליטר. 
קיה תציג דגמים חדשים
קיה תציג את הגרסה האירופית של הדגם בתערוכת פרנקפורט הקרובה ושם גם תוצג קיה פיקנטו המונעת על ידי גז. גם קיה סול צפויה להיות מוצגת בתערוכה וכמו כן גם קיה אופטימה המחודשת. קיה ממשיכה את המומנטום של השנים האחרונות עם פיתוח מואץ של דגמים חדשים וייצור איכותי מאוד במפעלים השונים על מנת להביא את הדגמים שלה בצורה הטובה ביותר למדינות השונות מסביב לעולם.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את תקנון האתר