בחודש מרץ תיערך תערוכת הרכב הבינלאומית של ז'נבה, זוהי תהיה תערוכת הרכב הראשונה של השנה באירופה ומי אם לא סקודה תהיה שם עם דגם חדש שיוצא ממפעלי החברה. סקודה סופרב החדשה אם כן, צפויה להיחשף באופן רשמי רק בעוד מספר חודשים אך מחלקת יחסי הציבור של החברה כבר מתחילה להזרים מידע ותמונות אודות מכונית המנהלים החדשה של החברה. 
הסקיצות של סקודה סופרב החדשה
הסקיצות של סקודה סופרב החדשה
עיצוב חיצוני חדש לסופרב
אנשי סקודה פרסמו את הסקיצה הסופית של הסופרב וניתן לראות את העדכון הכללי שנעשה בדגם. חזית הרכב מתאימה כמובן לשאר דגמי סקודה המשווקים בעולם עם הגריל הקדמי המוכר של החברה. מערכת הפנסים חודשה וכעת היא אלגנטית ודינמית יותר. פנסי הערפל של הסופרב החדשה ממוקמים נמוך מאוד ומעט מזכירים לנו את הצורה הכללית של פולקסווגן פאסאט
הפאסאט והסופרב חולקות מרכב
אפרופו פולקסווגן פאסאט, סקוה סופרב החדשה חולקת עם הפאסאט את אותה הפלטפורמה וגם יחלקו מספר מנועים. סקודה סופרב החדשה תהיה מעט גדולה יותר בתא הנוסעים בזכות גידול של 8 ס"מ בבסיס הגלגלים של הדגם אשר צפוי לעמוד על 284 ס"מ. הסופרב החדשה תשווק עם מרכב של 5 דלתות בלבד האצ'בק אשר מגדיל באופן משמעותי את השימושיות של הדגם.
 
הצלחה גדולה לסקודה השנה
סקודה זוכה להצלחה גדולה בשנים האחרונות עם היצע דגמים מוצלח ואיכותי. האוקטביה החדשה זוכה להצלחה במדינות אירופה וגם בישראל, סקודה פאביה צפויה להיות מוצלחת מאוד ולזכות בנתח שוק משמעותי ואיכותי באירופה וגם בישראל. לקראת סיום השנה הנוכחית, סקודה ממוקמת כיצרנית האירופאית המצליחה ביותר מבחינת מסירות. הסופרב שתגיע ככל הנראה במהלך השנה הבאה לישראל תוכל להעניק עוד נתח שוק לסקודה בישראל.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את תקנון האתר