חודש יוני האחרון היה מוצלח מאוד בשוק הרכב האמריקאי עם עליות גדולות של מסירות רכבים. ענקית הרכב גנרל מוטורס האמריקאית רשמה שיא מכירות מאז שנת 2008 והיא בעצם שמה מאחוריה את כל המשבר הקשה שפקד את עולם הרכב האמריקאי בשנת 2009.  ג'נרל מוטורס מציגה את החודש הטוב ביותר שלה מאז שנת 2008 וזה מגיע הרבה מאוד בזכות דגמי פורד השונים שנמכרו בחודש זה. 

פורד פיאסטה 2013 - מצליחה באמריקה
פורד פיאסטה 2013 - מצליחה באמריקה
פורד בארצות הברית
פורד הציגה גם בשנת 2012 שנה מוצלחת מאוד אך ההבדל הגדול בשנה זו היא העובדה שהדגמים המוצלחים ביותר שלה בארצות הברית הם הדגמים הקומפקטיים יותר – פורד פיאסטה, פורד פוקוס ופורד C-MAX שזהו הגרסה הקטנה יותר לפורד S-MAX המשווק בישראל. המכירות של פורד מוטורס בארצות הברית בחודש יוני האחרון נעצרו על 235,643 רכבים חדשים – זו עלייה של 13 אחוזים ביחס לחודש יוני 2012.
 
גם היפניות מצליחות השנה
גם היצרניות היפניות בארצות הברית הצליחו להציג עליות נאות במכירות. ניסאן עלתה ב 13 אחוזים במכירות בחודש יוני האחרון הרבה בזכות הקשקאי והג'וק המוצלחים שלה. אגב, גם בישראל הצליחה ניסן להגדיל את המכירות שלה בצורה משמעותית וטובה בדרך בדרך ל 6,314 דגמים חדשים שנמכרו מתחילת השנה. טויוטה גם הציגה עלייה במכירות בארצות הברית עם 10 אחוזים שיפור במכירות ביחס ליוני 2012.
ניסאן מצליחה בארצות הברית
ניסאן מצליחה בארצות הברית
התאוששות באמריקה
שוק הרכב האמריקאי הוא לא מהחשובים והגדולים שקיימים בעולם אך העובדה שקיימת צמיחה במכירות בארצות הברית היא חשובה מאוד ליצרניות הרכב השונות. השוק האירופי מצד שני אינו מצליח להתאושש וקיימת בו האטה גדולה מאוד של מכירות דגמים חדשים. בישראל , ישנה עלייה קלה מאוד ביחס לשנת 2012.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את תקנון האתר