קבוצת כלמוביל, יבואנית
מרצדס לישראל, חנכה אולם תצוגה ראשי חדש. מרצדס עזבה את משכנה הישן בתל אביב ועברה להרצליה לאולם גדול יותר ומפואר יותר. האולם החדש ממוקם ברחוב הסדנאות 13 בהרצליה. מעבר לכך, הובאו לארץ שבעה דגמים חדשים של הקבוצה. החידושים הבאים עלינו לטובה, בין היתר כוללים מתיחת פנים לסופר מיני- מרצדס A-Class, דגמי מרצדס
סמארט חדשים, שני מקומות (For two) וארבעה מקומות (For four) וכמובן ספינות הפנאי-פאר, המרצדס GLC וה- GLE.

בית חדש למרצדס
חכמת הסמארט
מרצדס סמארט, בגרסת השלוש דלתות, תתומחר ב100,000 ₪. היא בעלת מנוע אטמוספירי בנפח 1.0 ליטר שמפיק 71 כ"ס עם תיבת הילוכים אוטומטית כפולת מצמדים. גרסה נוספת של הסמארט, בעלת מנוע 0.9 ליטר מוגדשת, שצפויה להגיע בתחילת 2016. קבוצת כלמוביל תשווק את הסמארט החדשה על ידי מתן חבילת ספורט בתמורה ל 7,000 שקלים נוספים. החבילה תכלול חישוקי סגסוגת "16, הנמכת המרכב ב1 ס"מ, גג פנורמי ועוד שלל תוספות ספורטיביות. דגם הארבע דלתות של סמארט יעלה 110,000 ₪.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את
תקנון האתר
ספורט אלגנט
מרצדס C63 AMG החדשה, בעלת מנוע מוגדש בנפח 4.0 ליטר עם 476 כ"ס, המופקים במלואם ב 5,500 סל"ד. ה C63 הזו תזנק ממצב עמידה למהירות של 100 קמ"ש תוך 4.1 שניות, עם מגבלת מהירות של 250 קמ"ש. מחירה של המרצדס C63 AMG יעמוד על 715,000 ₪ ותצויד עם כל האבזור וחבילות הבטיחות מבית מרצדס.
עולם חדש
אולמה החדש של מרצדס ממוקם בהרצליה. גודלו כ 2,000 מטרים רבועים והוא מכיל 30 דגמים חדשים של מרצדס, שכמובן חולקו לפי הקטגוריות השונות. עיצובו של האולם, מעוצב לפי הקווי העיצוב החדשים וההשראה החדשה של מרצדס העולמית.
בקבוצת כלמוביל, בטוחים שהתפתחותה החדשה של מרצדס בארץ, עם העברת האולם המרכזי לאולם גדול יותר ומרכזי יותר, הרחבת שעות הפעילות והגדלת היצע הרכבים בתצוגה, יביאו לגידול במכירות ולצמיחה של המותג בארץ, ומתוך כך יגשימו את כוונת היצרן להפוך למותג היוקרה המוביל בעולם עד שנת 2020.