מותג הרכב הגרמני בסך הכול מסכם שנה פחות מוצלחת בישראל, עם נתוני מסירות של 7,257 כלי רכב שנמסרו באחד עשר החודשים הראשונים של השנה. בשנת 2014 ירדו נתוני המסירות של פולקסווגן בישראל בכעשרה אחוזים וזו נחשבת לשנה הגרועה ביותר לש החברה מבחינת מסירות מאז שנת 2009 בה נמסרו בשנה שלמה כמות של 7,481 יחידות של פולקסווגן.
פולקסווגן פאסאט שתגיע לארץ בשנה הבאה
פולקסווגן פאסאט שתגיע לארץ בשנה הבאה
פולקסווגן פאסאט החדשה
שנת 2015 צפויה להיות טובה יותר לפולקסווגן הודות למספר דגמים חדשים שייכנסו לישראל בשנה הבאה. פולקסווגן פאסאט החדשה צפויה לנחות בישראל לקראת אמצע השנה. הפאסאט החדשה עם זכתה לעיצוב חיצוני חדש ואלגנטי עוד יותר שכבר מקרב את הדגם לרמה יוקרתית במיוחד. עבור אלה המחפשים מכונית פולקסווגן משפחתית יותר, הג'טה החדשה תגיע גם כן לישראל עם עיצוב חדש ויכולות מצוינות. 
פולקסווגן פולו GTI
פולקסווגן תקרוץ גם לצעירים בשנה הבאה עם הגעת הדור החדש של פולקסווגן פולו GTI, מכונית הביצועים הקומפקטית של החברה. פולו GTI נחשבת לאחת המכוניות המהנות לנהיגה ומאפשרת יכולות ספורטיביות וביצועים מרשימים ותיכנס לתחרות מול אופל קורסה OPC, רנו קליאו RS, פיג'ו 208 GTI וספורטיביות אחרות. גם הדגם הספורטיבי המעוצב – פולקסווגן שירוקו צפויה להתחדש בשנה הבאה עם מערך מנועים חדש ובעדכון עיצובי קל לדגם המוצלח של החברה.
 
עדיין הצלחה לצ'מפיון מוטורס בישראל
צ'מפיון מוטורס יבואנית פולקסווגן אומנם מסכמת ירידה בנתוני המסירות של המותג הראשי שלה אך עלייה משמעותית במותגי הרכב הנוספים סקודה, אודי וגם סיאט. סקודה תסכם שנה מוצלחת עם עלייה של כעשרה אחוזים בנתוני המכירות, סיאט גם מציגה נתוני שיפור נעים העומדים על 7-8 אחוזים. אודי ממשיכה את השנים הטובות שלה וממשיכה להתחזק בשוק המקומי שלנו.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את תקנון האתר