יבואנית מיצובישי, מרצדס ויונדאי בישראל, חברת כלמוביל ערכה בשבוע שעבר אירוע השקה מיוחד של חטיבת המשאיות וכלי העבודה שלה בישראל. בין היתר, חשפו אנשי כלמוביל את המשאית ההיברידית הראשונה בישראל. על פי הנתונים של החברה המשאית ההיברידית חסכונית יותר בדלק ב 20 אחוזים ממשאית דומה בגרסה הלא היברידית ובכך תוכל להוזיל את העלויות לעסק כולו. בנוסף למשאית זו הוצגו גם משאיות חדשות ואיכותיות שיעלו על כבישי ישראל בקרוב. 
פוסו היברידית חדשה בישראל
פוסו היברידית חדשה בישראל
פוסו היברידית בישראל
המשאית ההיברידית הראשונה שנחתה בישראל זו משאית פוסו של מיצובישי. הפוסו תוצע עם מערכת הנעה איכותית ומתקדמת אשר עושה שילוב בין מנוע טורבו דיזל איכותי המייצר 150 כוחות סוס, בנוסף, המנוע החשמלי של הפוסו מסוגל לייצר 27 כוחות סוס ומירב השימוש של המנוע החשמלי הזה הוא בתחילת הנסיעה ובעת תאוצות חדשות של המשאית. 
 
מערכת היברידית איכותית ונוחה
כמו מערכות הנעה היברידיות אחרות שאנחנו מכירים ממכוניות פרטיות, גם במשאית ההיברידית סוללות המנוע נטענת כאשר המשאית בולמת. ראוי לציין שמנוע הדיזל של הדגם הוא בעל תקן זיהום אוויר מתקדם יורו 6 ובכך פולט לאוויר כמות מזהמים קטנה יחסית ביחס למשאיות אחרות המשווקות בישראל. 
 
סדרות מרצדס חדשות בישראל
בנוסף למשאית ההיברידית שהוצגה באירוע המכירות של החברה, הוצגו גם משאיות חדשות של מרצדס שיעלו על כבישי ישראל בקרוב. בין היתר הוצגה מרצדס אטגו אשר מתאימה להפצה עירונית ובינעירונית ולמשקלים קלים יחסית. גם משאיות עפר ותשתית גדולות יותר בעלות משקלים גדולים יותר ובעלי יכולות נהיגה ועבודה משובחות במיוחד. 
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את תקנון האתר