הונדה עושה מהלך מאוד מעניין בימים אלה, מעצי החברה והמהנדסים השונים שוקדים על הפיתוח של גרסת הביצועים של הונדה סיווק המוכרת בשפה המקצועית יותר כהונדה סיוויק Type R. המכונית שצפויה להיכנס לשווקי הרכב השונים רק בשנת 2015 אך אלה לא מפריעים להונדה כבר ליצור באז תקשורתי עם הפצה של סרטון רשמי על הדגם. הפרסום הרשמי של הונדה מגיע תוך כדי תערוכת פרנקפורט שבה החברה מציגה דגמים חדשים אך לא את הטייפ R.
ה Type R  הבאה
ה Type R הבאה
280 כוחות סוס לדגם
מלבד הסרטון הרשמי מוסרת הונדה שהדגם החדש של הטייפ R ישווק עם מנוע 2.0 ליטר טורבו חדש עם נתוני הספק של 280 כוחות סוס. השיפור במנוע של הסיוויק טייפ R הוא ב 80 כוחות סוס מאשר הדגם הקודם של הרכב וזו ללא ספק בשורה גדולה מאוד עבור חובבי המהירות והנישה של מכוניות הספורט העממיות. על הביצועים של הדגם הונדה לא מוסרת פרטים בנתיים.
 
טייפ R בישראל
הונדה סיוויק Type R שווקה בישראל בין השנים 2007-2009 וההצלחה שלה לא הייתה מאוד מוצלחת בתקופת השיווק שלה. הדגם החדש נראה על פי הסרטון כמאוד איכותי ובעל יכולות ספורטיביות אמתיות שיכולות להביא את הדגם להצלחה גדולה מאוד כשזה ייצא לשיווק בעולם. 
מכירות הונדה בישראל 2013
הונדה חושפת בימים אלה בתערוכת פרנקפורט גרסאות חדשות של דגמיה השונים כאשר המרכזית ביניהם היא הונדה סיוויק סטיישן החדשה. זו הפעם הראשונה שהונדה סיוויק זוכה לגרסת סטיישן ובכל מתאימה הונדה את הדגמים שלה לשוק הרכב העולמי. הונדה בישראל זוכה לשנה טובה מבחינת מסירות הרכב כאשר כמעט 5000 יחידות של הונדה נמסרו בשמונת החודשים של 2013. 
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את תקנון האתר