קבוצת קרסו, יבואנית המותג ניסאן לישראל, החלה את שיווקו של הניסאן X טרייל החדש. הטרייל החדש של היצרנית היפנית מגיע בדורו השלישי לקבוצת רכבי כביש-שטח בינוניים, כאשר ייעודות של הדגם החדש מנותק לגמרי מענייני אבק או שטח. הקרוסאובר החדש של ניסאן בא למעשה כמחליף לניסאן קשקאי+2, שהוא גרסת שבעה המושבים של הקשקאי.

ניסאן אקס-טרייל 2015 החדש
הטרייל החדש של ניסאן ישווק רק בגרסת מנוע אחת בנפח 1.6 ליטר המחלץ 130 כוחות סוס ומומנט מרבי של 32.6 קג"מ. יחידת ההנעה הזו משודכת לתיבת הילוכים רציפה XTRONIC CVT המדמה בפעולתה תיבת העברה פלנטרית. המנוע של הטרייל מביא איתו נתוני צריכת דלק משולבת של 19.6 ק"מ לכל ליטר דלק. ונתון תאוצה ל 100 קמ"ש של 11.4 שניות. כאמור, אותה גרסה בודדה שתגיע לארץ מונעת על ידיי צמד הגלגלים הקדמית ללא אופציית הנעה כפולה. עקב התצורה הבודדה הזו, יהווה הרכב מתחרה לגרסת ההנעה הקדמית של המיצובישי אאוטלנדר ומול הדגם המקביל של היצרנית הקוריאנית, הקיה סורנטו.
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
קראתי ואני מאשר/ת את
תקנון האתר

מחליף את הקשקאי+2
הדור החדש של הדגם ישווק בארץ בשתי רמות גימור, כאשר רמת הגימור הבסיסי- ACENTA- מביאה איתה: מערכת מולטימדיה מקורית עם מסך מגע "7 המשלב דיבורית BT, כניסת USB ושליטה מגלגל ההגה, בקרת שיוט, חיישני חנייה, בקרת אקלים מפוצלת, חיישני תאור וגשם, חישוקי סגסוגת "17 ועוד. רמת הגימור הגבוהה יותר- TEKNA, מוסיפה גם תאורת LED חישוקי "19, מצלמות היקפיות, מפתח חכם, ריפודי עור ועוד. בחזקת הבטיחות, שני הדגמים מאובזרים במערכת בלימה אוטומטית, מערכת זיהוי תמרורים, בקרת סטייה מנתיב, שש כריות אוויר ועוד.
המחיר של ניסאן אקס-טרייל, בגרסת ACENTA, מתחיל ב- 184,990 שקלים והמחיר לגרסת ה TEKNA מתחיל ב- 199,990 שקלים חדשים.

מחיר התחלתי של 184,990