סובארו היא חברה בעלת מוניטין גבוה מאוד מסביב לעולם לדגמים בסיסיים וטובים כמו
סובארו אימפרזה, סובארו פורסטר ועוד דגמים נוספים שיוצאים מסביב לעולם. הדגמים המרגשים והמעניינים ביותר של החברה הם גרסאות הספורט של הרכבים השונים שהיא מוציאה פעם בכמה שנים, במשך שנים ארוכות הייתה סובארו אימפרזה טורבו או האימפרזה STI בשפה המקצועית למכונית הספורט הטובה והחזקה שיש. בתחילת השנה הראתה סובארו לעולם את דגם הקונספט הספורטיבי החדש שלה – סובארו WRX.

סובארו WRX כפי שהוצגה לפני מספר חודשים
עיצוב ספורטיבי מרהיב
המכונית שהוצגה בתערוכת ניו יורק הייתה בעלת עיצוב מאוד עדכני עם מערכת פנסים חדשה, הגריל הקדמי הגדול בצורת טרפז הוא מאוד קרבי וכך גם הפגוש הקדמי בעל כונסי האוויר, במרכז מכסה המנוע קיים מגדש טורבו. המכונית עצמה היא אינה קומפקטית כמו מכוניות ספורט אחרות שאנחנו מכירים בזירה הבינלאומית אך הביצועים יהיו ללא ספק מוצלחים מאוד.
340 כוחות סוס ל WRX?
סובארו לא פרסמה את המפרט הטכני של סובארו WRX אך פרסומים לא רשמיים שונים בעולם הרכב מדברים על כך שמנוע ה 2.0 ליטר טורבו יפיק 340 כוחות סוס. המכונית בגרסת הייצור שלה תסובב לא מעט ראשים, למהנדסי ומעצבי סובארו יש הרבה מאוד אחריות על הכתפיים והדגם החדש צריך להיות מוצלח לפחות באותה המידה כפי שהייתה ה STI לפני מספר שנים.
יוטיוב1
סובארו BRZ
לסובארו יש מכונית ספורטיבית נוספת שמשווקת גם בישראל –
סובארו BRZ, מכונית זו היא בעלת מנוע 2.0 ליטר המייצר 200 כוחות סוס. הביצועים שה-BRZ מעמידה הם 6 שניות של תאוצה וחווית נהיגה מאוד איכותית. ה WRX החדשה צפויה להיות ברמה או שתיים טובה יותר מאשר ה BRZ ואנחנו במערכת אוטו1 כבר לא יכולים לחכות ולראות אותה.